Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Piatra Neamţ promovat la Transylvania Tourism Fair

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Piatra Neamţ promovat la Transylvania Tourism Fair Share Piatra Neamţ promovat la Transylvania Tourism Fair


Weekend-ul trecut a avut loc, la Braşov Business Park, cea de-a 5-a ediţie a Transilvania Tourism Fair organizat de ANAT. Piatra Neamţ a fost prezent şi la acest târg alături de 90 de expozanţi printre care s-au numărat cele mai importante agenţii de turism din ţară, marii touroperatori de pe piaţa serviciilor turistice, instituţii naţionale şi internaţionale, dar şi asociaţii de promovare.

Aceasta reprezintă cea de-a treia participare de anul acesta a staţiunii turistice Piatra Neamţ la târgurile de turism, alături de cele din săptămânile tr ecute de la Târgul de Turism al României de la Romexpo Bucureşti şi Târgul Regional de Turism Touristica din Cluj Napoca. Participările sunt finanţate prin proiectul “Dezvoltarea turismului din Piatra Neamț prin promovarea activităților de marketing și a produselor cu specific local”, Programul Operaţional Regional 2007-2013.

De asemenea, tot prin acest proiect a fost finanţată realizarea standului de prezentare a municipiului Piatra Neamţ, precum şi toate materialele promoţionale (cataloage turistice ale oraşului, pliante, suveniruri).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută