Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Servicii care vă garantează încredere

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Servicii care vă garantează încredere Share Servicii care vă garantează încredere


Transportul și managementul de flotă au devenit astăzi un aspect vital al unei afaceri. Merchandiserii, reprezentanții de vânzări, conducerea și angajații au din ce în ce mai mult nevoie de flexibilitatea în deplasare, oricând și oriunde este clientul sau cererea. Pentru a răspunde acestei nevoi tot mai mult capital și resurse sunt implicate.

Pentru aceasta aveți nevoie de [**DiRENT Long Term Rent**](http://bucuresti.zilesinopti.ro/servicii/dirent.html), care vă oferă flexibilitate printr-un pachet de servicii integrate de management de flotă.

Consultanții de vânzări ai [**DiRENT**](http://bucuresti.zilesinopti.ro/servicii/dirent.html) răspund cererii dumneavoastră și vă asigură consultanță, selectând vehiculul cel mai potrivit nevoilor specifice de transport ale companiei dumneavoastră. Vă bucurați de siguranța unei asigurări complete, încheiată la o companie de încredere.

Managementul de flotă, asigurat de DiRENT, vă oferă o utilizare sigură pentru întreaga perioadă a închirierii. Cea mai eficientă soluție de închiriere din punctul de vedere al costurilor, conformă nevoilor companiei dumneavoastră. Aveți posibilitatea să alegeți dintr-o gamă largă de modele de vehicule.

Solutiile DiRENT Long Term Rent vă oferă o varietate de avantaje financiare. Cheltuielile cu închirierea sunt considerate ca fiind cheltuieli operaționale, iar costul acestuia este 100% deductibil, asigurându-vă astfel un avantaj din punctul de vedere al taxelor.

Ratele lunare de închiriere includ totalitatea cheltuielilor de întreținere (inmatriculare, impozit si rovigneta, service, înlocuire anvelopelor, asigurare RCA si full CASCO, asistență rutieră, vehicul de înlocuire), astfel încât fiecare cost inclus este considerat cost operațional. Vi se emite o singură factură iar dumneavoastră va puteti concentra numai asupra afacerii proprii.
Taxa pe valoarea adăugată (TVA) nu este dedusă într-o singură tranșă, ci pe întreaga perioadă a închirierii.

Închirierea pe termen lung permite includerea valorii ratelor în contul de profit și pierdere ca o cheltuiala deductibilă, spre deosebire de leasing-ul financiar în care valoarea vehiculului este considerată mijloc fix în balanța de verificare.

Aceasta abordare vă oferă avantajul unei bugetări mai facile si îmbunătățește principalii indicatori financiari. Rezultatul este e poziție financiară mai „sănătoasă” și mai puternică pentru acționari și creditori. Valoarea ratelor lunare este un plus în procesul de bugetare și contribuie la susținerea cash-flow-ului companiei. Expunerea financiara a fimeri dumneavoastra nu este influentata iar limita de credit rămâne aceeași.

Cheltuielile operaționale sunt reduse prin asigurarea managementului de flotă de către DiRENT. În caz de accident, toate procedurile sunt gestionate prin oferirea unui vehicul de înlocuire până când mașina este reparată. Departamentul post-vânzare face toate programările necesare pentru service. Anvelopele sunt înlocuite la un anumit interval de timp sau la limita de kilometri. Vă este asigurată asistența rutieră 24 h/zi pe teritoriul Europei. Vă oferă suportul pentru orice poate interveni în perioada de leasing/închiriere.

In plus pentru nevoie de mobilitate ocazionale Dirent va ofera si servicii de inchiriere pe termen scurt si mediu.

Cu **DiRENT Long Term Rent** aveți mobilitate completă pentru angajații companiei Dumneavoastră!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută