Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Mirosul nu face toţi banii: Cerdo al queso – Salsa Picante

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mirosul nu face toţi banii: Cerdo al queso – Salsa Picante Share Mirosul nu face toţi banii: Cerdo al queso – Salsa Picante


La **Salsa Picante** miroase incredibil. E suficient să faci doi paşi pe terasă şi aluneci într-o reverie în care căţeii de usturoi de dimensiunea unei marmote dansează cu felii de pâine prăjită tapetate cu parmezan topit. Îţi plouă în gură şi simţi o poftă nestăvilită de a comanda orice şi de-a mânca tot.

După ce-am savurat momentul reveriei cu valsul usturoiului, am comandat (ştergându-ne des la gură) *antreu cu pui şi nuci*, *supă de usturoi* şi-un *muşchi de porc*. Două din trei au fost cel puţin dezamăgitoare. Dacă mirosul mă împinsese pe un nor, gustul mi-a dat o brîncă scurtă şi-am aterizat înapoi pe pământ.

La antreu am cerut *Tartaletas de pollo*, descrise în meniu drept foietaj cu pui, nuci, ciuperci şi parmezan. Am primit nişte buşeuri cu pui şi ou, fără urmă de ciupercă sau nucă. *Supa de usturoi* a fost atât de sărată că n-am putut trece de lingura a doua.

Muşchiul însă a fost bun, consistent. Trec peste faptul că sosul gorgonzola n-avea pic de gorgonzola în el, iar aşa numita garnitură de cartof copt cu ierburi aromate a constat într-o pereche de cartofi în staniol, complet lipsiţi de gust. Pe unul dintre ei trona un fir de mărar, probabil ierburile aromatice. Păcat de muşchiul de porc, care-a fost chiar gustos!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.