Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/11/2011
Arhiva Zile si Nopti

Dezmăţ de post: Quesadilla la Mandala

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Dezmăţ de post: Quesadilla la Mandala Share Dezmăţ de post: Quesadilla la Mandala


Pentru că tot e post… şi pentru că după Sărbători, ficatul şi colecistul te vor implora să le dai o pauză, te invit la o masă uşoară la Mandala Club. Scria pe nişte bloguri că aici te simţi ca în sufrageria bunicii, dacă bunica ta are sobă mare de teracotă, ştie să dea în cărţi şi găteşte cu miere în loc de zahăr.

Aşa că m-am dus să testez sufrageria şi-am comandat vedetele meniului, respectiv *tartele Noisette* cu *cremă de brânză*, nuci şi susan şi *quessadillas vegetariană*. Tartele au fost numai bune pentr un aperitiv: moderat aromate, diafane, cât să ne pregătească pentru ce avea să urmeze.

Spun din start că sunt o fană înfocată a quessadiliei clasice, cu pui la grătar şi bacon prăjit, aşa că am abordat destul de circumspectă versiunea cu roşii şi dovlecei. Ei bine, e bună! De fapt, e chiar excelentă! La mare concurenţă cu varianta clasică.

Tortilla e moale, cascavalul fierbinte dinăuntru e excelent concurat de amestecul picant de legume care se aşterne ca o pătură peste cearşaful de smântînă…

Atenţie însă, dacă vă nimeriţi pe tura ospătarului blond, va dura ceva până veţi primi mâncarea. Între timp, puteţi citi una dintre cărţie aşternute pe rafturi sau puteţi cere o consultaţie astrologică (70 de lei, cu programare).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută