Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/11/2011
Arhiva Zile si Nopti

Paul Hitter și critica socială

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Paul Hitter și critica socială Share Paul Hitter și critica socială


Arta contemporană se dezvoltă, evident, pe mai multe direcții. Dintre ele, una este reprezentata de artiștii care pun accent mai degrabă pe idee decât pe virtuozitatea execuției. Până la urmă cele mai importante sunt: conceptul, fermitatea liniei și echilibrul compozițional.

Atunci când vorbim de arta contemporană tânără românească, unul dintre cei mai importanți exponenți ai acestei direcții este Paul Hitter. Deși trăiește de mai mulți ani în Germania, este încă extrem de apropiat de România și… de tradițiile romilor (poate și pentru că, stabilindu-se la Berlin, toată lumea îl întreba obsesiv dacă e cumva ‘țigan’).

Dacă am reușit să vă stârnesc curiozitatea și vreți să vedeți desene semnate de el (minimaliste și pline de umor), o puteți face vizitând expoziția SilenceKILLS deschisă la galeria Art Yourself, până pe 29 noiembrie. Sunt desene desprinse din realitatea imediată, pe care Hitter o critică ironic și plin de farmec.

– ART YOURSELF
– Nicolae Ionescu 11, 011371 București, RO
– M: +40 724 353572 | P/F: +40 21 3611589
– dragos@artyourself.ro
– www.artyourself.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută